31 Ocak 2012 Salı

Gebzespor Bu Durumda Olmamalı



Uzun uğraşlar sonucu çıktığı liglerden yavaş yavaş düşüyor Gebzezpor.2.Lige çıktığı sene Gebze'de öyle bir hava vardı ki bu takımın Bank Asya'ya kesin çıkar diyordunuz.Belediyesi ve Gebze halkı takıma gerekli desteği veriyordu.Ama ne olduysa işler tersine döndü ve borç batağına batan Gebzespor bu sezon büyük ihtimalle amatör kümeye düşecek.Aslında bakarsanız güzel bir stad mevcut, taraftar desteği de iyi denilebilcek ölçüde ama kulübün borcu o kadar fazla ki kimse başkanlığa talip olmuyor.Öyle bir hal aldı ki artık Gebzespor deyince insanların aklına başkan ve teknik adam değişikliği geliyor.

Bu hafta bazı oyuncuların lisansları çıkarılmış.En azından kadronun genişlemesi Gebzespor'un yararına diye düşünüyorum.Bu moralle Gebzespor evinde KAstamonuspor'u 1-0 yendi ve işinin zor olmasına rağmen neden olmasın dedi.Umarım 3.Ligde kalmayı başarır ve hak ettiği yerde kendisine yer bulur.




Gebzespor'a Kastamonuspor önünde galibiyeti getiren golü

1 yorum:

  1. Gebzespora yeni başkan geldi ve devre arası 18 tane yeni transfer yaptı, transferler ilk defa son maçta oynadılar. Şu an takımın kümede kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

    YanıtlaSil