23 Ocak 2012 Pazartesi

Stoch Bu Sezon Daha Farklı



Alex de Souza ve Miroslav Stoch...Fenerbahçe'yi son haftalarda taşıyan isimler.Kaptan Alex'i biliyoruz ama özellikle bu sezon Stoch büyük aşama kaydetti.Geçen sezondan farklı olarak fizik açısından daha güçlü olduğundan topu alıp içeriye kat edebiliyor, sert şutlar çekebiliyor.Stoch öyle verimi oynuyor ki Aykut Kocaman KAyserispor maçında Alex'i forvette oynatarak Stoch'u Alex'in bölgesinde oynattı.Umarım  bu verim sürer.Çünkü Alex ve Stoch duraklama dönemine girerlerse Fenerbahçe için hayat zorlaşır.

3 yorum:

  1. acaba aykut kocaman stoch u sürekli bu 10 numara diye tabir edilen bölgede kullanmayı düşünüyor mudur?

    YanıtlaSil
  2. Eğer Sow gelirse bu mümkün olmaz.Çünkü Alex'i nerede oynatacaksınız sorusu ortaya çıkar.Alex'in olmadığı maçlarda kesinlikle Stoch o bölgede oynar ya da forvet transferi yapılmaz ise...

    YanıtlaSil
  3. Burada olan Caner'e oluyor. Kariyerinin en verimli sezonunda muhteşem bir Stoch var önünde. Gerçi lig çok uzun. İkisinin de sürekli hazır ve güçlü olması lazım. Buna ben bir de Dia'yı eklerim. Ondan da faydalanacak Aykut Hoca, eminim.

    Umarım Caner+Stoch (ve Alex)'e takımın sağ tarafından da destek gelir zaman içerisinde. Topuz'un olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorum ama skora katkısı gerek. Asist yapıyordu geçen sene bu sene orda da bir düşüş oldu. Keza Cristian'ın katkısını unutmamak lazım skor açısından. Emre'den beklediğimizi ondan almış olmak çok önemli. Umarım Topuz, Gökhan, Emre ve inşallah forvetlerimiz de birer birer tuğla eklemeye başlarlar.

    Ayrıca katılıyorum. Alex'in olmadığı maçlar Caner+Stoch+Topuz + forvet çok etkili bir grup.

    YanıtlaSil