11 Ocak 2012 Çarşamba

Bakan Çalışmasındaki İnceliği Anlatabilir mi?



Bu kaos ortamı ne zaman sona erecek sorusunun cavbı hiçbir zaman olma yolunda.Ne zaman ortam sakinleşse birisi açıklama yapıyor ve sonrasında herkes birbirine laf yetiştirme derdine giriyor.Bu sefer konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanı.Trabzon milletvekili olmasından dolayı ülkenin bakanı olduğunu bir an unutup kendilerince haklı olduklarını düşündükleri bir konuda ince hesaplar yapılarak gerekli adımların atıldığını söyledi.Bakan bir an için bulunduğu ortamın azizliğine uğramış ve böyle bir açıklama yapmış diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.Çünkü öbir türlü ortada bir şey yokken şike diye bir şey çıkarıp kupayı Trabzon'a getirmek gibi bir hedef...Bakanın bu açıklaması Trabzonsporluları oldukça üzmüştür.Çünkü haklı olduklarını düşündükleri bir davayı baltalamıştır bu açıklama.Bu saatten sonra bu iddialar gerçek gibi görünse dahil hiçbir Fenerbahçeli inanmayacaktır.O yüzden bakan ne demek istediğini en "ince" ayrıntısına kadar açıklamak zorunda.Aslında olayların bu noktaya kadar gelmesinin sorumlusu bir türlü öyle ya da böyle karar veremeyen TFF diye düşünüyorum.Tamam gelir gelmez kucaklarında bir bomba buldular ama böyle kriz yönetimi de olmaz ki.Yönetici olmalarına rağmen bu denli başarısız olmaları son derece şaşırtıcı.Ya da gerçekten krizi iyi yönetiyorlar da biz daha farkında değiliz...

Not:Fotoğraf Yiğit Yılmaz'dan alınmıştır.

1 yorum:

  1. Aynen, bunun cevabı hiç bir zaman.

    Bakın bu durumdan kimler faydalanıyor?

    Trabzon başta olmak üzere GS ve Bjk'ta zayıflamış bir Fenerbahçekarşısında avantajlıdır. Adalet, temiz futbol falan palavralarının arasında kimlerin kıs kıs gülüp fırsat bekledikleri gün gibi ortada. En son kulupler birliği toplantısnda hep beraber izledik bu fırsatçıları.

    Temiz futbol dileyen "akil" insanlar bir bakanın açıkca "zırvaladığı", spora karışmak niyetini belirttiği bu açıklamalara tek laf etmediler.

    Utanır insan.

    Not: O kaostan beslenen camia için de bir çift laf sölemek lazım...uçan kuşun iftirasını Fenerbahçe'ye atma peşinde koşarken topyekün basın ve siyaset destekli kampanyalarını utanmazca, pis bıyıklarının altında dile getiriyorlar.

    Bu ülkede de spor basını var güya...Adalet var.

    Görmezler, duymazlar, bilmezler... Hep beraber içine tükürüyorlar sporumuzun.

    YanıtlaSil