1 Şubat 2012 Çarşamba

Kazım Kazım ve Verimlilik&Yetenek Oranı



Kazım Kazım Galatasaray'da da bekleneni veremeden ayrılmak zorunda kaldı.Bu ayrılık sezonun geri kalanını kapsıyor ama Kazım Kazım'ın açıklamalarına bakarsak bir daha Galatasaray'a gelmeyebilir.Takım arkadaşlarının kendisine tepki göstermeleri ve taraftarların da ıslıklaması üzerine bu kararı aldığını söylüyor.Fenerbahçe ve Galatasaray'da sayısız şanslar bulmasına rağmen hala ortada bir şey yoksa artık Kazım Kazım'dan ümidi kesmek gerekiyor.Anlaşılan bizim O'ndan beklediğimiz ile O'nun kendisinden beklediği performans arasında dağlar kadar fark var.Yetenek açısından değerli olan Kazım Kazım bakış açısını değiştirmediği sürece bir yerde dikişi tutturması çok zor gözüküyor.

1 yorum:

  1. İngiltere'de kalsa en iyi ihtimalle Pl'in son sıra takımlarında düzensiz bir şekilde forma giyecek oyuncu buraya gelip "ah ne farklı oyuncu" denilip Fenerbahçe, Galatasaray ve Türk Milli Takımında oynatılınca ve üstelik "çok fazla şans" bulunca, ondan özeleştiri beklemek biraz insafsız oluyor.

    He yetenekli mi? Evet. İlginc bir adam mı? Evet. Güçlü mü? Evet. Ama o kadar işte. Futbol tarihi onun gibi binlerce adam gördü... Biraz işine odaklanmış olsaydı işin bu kadar kararmış olacağını görmezdi.

    Ne diyeyim, Oly'de başarılar.

    YanıtlaSil