22 Şubat 2012 Çarşamba

Temsilcilerimizin Avrupa'daki Kritik Maçları


Önce futbol ile başlayalım.Avrupa Ligi'nde deplasmanda Braga'yı 0-2 yenen Beşiktaş bu sefer rakibini evinde ağırlayacak.İlk maçtan avantajı bulunan Beşiktaş bir aksilik olmazsa avantajı koruyacak ve bir üst tura çıkacaktır diye düşünüyorum.



İlk maçta tecrübe eksikliğinden dolayı yenilen 2 gol sonrası turu zora sokan Trabzonspor Hollanda'da elinden geleni yapacaktır.Deplasmanda PSV'ye goller atmak her takımın yapacağı bir şey değildir ama neden olmasın diyoruz.Burak ve Olcan takımlarını oynatmayı başarırlarsa Trabzsonpsor istediği sonuçla dönebilir.


THY Eurolig'de bu hafta Türk derbisi yaşanacak.Gruptan çıkma şansı daha yüksek olan Galatasaray Medical PArk çıkma şansını zora sokan Anadolu Efes'i ağırlayacak.Kazanan gruptan çıkma şansını son maça taşıyacak.Ev sahibi avantajıyla Galatasaray Medical PArk önde gözüküyor.


Eurolig'deki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe Ülker deplasmanda 5 sayı ile yenildiği Unics Kazan'ı ağırlayacak.İkili averajda öne geçebilmesi için 6 sayı farkla yenmesi gereken Fenerbahçe Ülker şayet kaybettiği takdirde Eurolig macerası sona erecek.Bu kritik maçta Fenerbahçe Ülker'e başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder