6 Nisan 2011 Çarşamba

Krampon Haberleri - 10





Yaptığı yaratıcı haberlerle taraflı/taraflı herkesin sövgüsünü kazanan Fotomaç, 1 Nisan'da çıkan sayısı ile kendisine güvenen milyonlarca okurunu hayal kırıklığına uğrattı.

Villareal adlı takımın her Türk futbolcuyla ilgilendiğini ama kararsızlıktan hiçbirini alamadığını bize yıllardır gösteren, Aziz Yıldırım'ın yapacağı (bazen yaptığı) transferleri manşetinden okuyarak öğrendiği ünlü spor gazetesi bu kez haberleriyle şaşırttı.

"Kimseye söylemeyin ama Ronaldinho ve Eto'o Fener'e gelmez" manşetiyle piyasaya çıkan gazete, spotta da "Hiçbir aklı başında yıldız futbolcu, İtalya, İngiltere ya da İspanya'dan kalkıp Türkiye'ye gelmez. Brezilya'ya gider yine gelmez. Gelirse ya çok yaşlıdır ya gözden düşmüştür ya sorunludur ya da Guiza'dır. Bu hesaba göre Ronaldinho'nun Fener'e gelmesine yaklaşık 6-7 yıl bulunmaktadır. Bu süre dolana kadar gazetemizi almanıza gerek yoktur" ifadelerine yer verdi.

Gazetenin sür manşetinde de alışıldık "Capello Türkiye'yi övdü" başlığı yerine Capello'nun "Türkiye'den bir halt olmaz, ayrıca Emre adam değil" sözleri yer aldı.

2-1 biten bir maç için "X takım gol oldu yağdı" manşetinin aksine "Düz bir maç" başlığını tercih eden Fotomaç'ın iç sayfalarında ise Nihat Kahveci'nin boy fotoğrafıyla birlikte "Hamit Altıntop'un Türkiye'ye gelmemesi için 101 neden" isimli dosya/haber yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder