5 Nisan 2011 Salı

Bu Zorlu Yolda Emin Adımlarla



Şampiyonluk yolunda zorlu mücadeleler verdiğimiz son haftalarda, deplasmanda ve kendi evimizdeki maçlarda bir an olsun durmaksızın takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimizle...

Taraftarımız, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında, Bursaspor’la yaptığımız maçta, Fenerbahçemizin en büyük gücü, takımımızın tribündeki destekçisi olma bilinci ve 12.Adam ruhuyla -tüm kışkırtmalara ve tahriklere rağmen- yalnızca takımımızı desteklemiş; küfür etmemiş, saha olaylarına sebebiyet vermemiştir.

Bursaspor’la berabere kaldığımız maçtan sonra, taraftarımızın takımımızı tribünlere çağırıp alkışlaması; büyük bir camianın bütün bireyleri olarak şampiyonluğa ne kadar inandığımızın açık bir kanıtıdır... İşte bu inancla, bu zorlu yolda; Futbol Takımımız sahalarda, taraftarımız tribünlerde son ana dek üzerine düşeni yapacaktır.

Taraftarlarımızın kalan maçlarımızda da takımını yalnız bırakmamak için küfür ve küfürlü tezahürattan uzak duracağına inancımız tamdır. Büyük Fenerbahçe taraftarı, tahriklere kapılmayacak; üzerine oynanan hiçbir oyuna fırsat vermeyecek ve daima takımının yanında olacaktır.

Bu inanç ve bilincin, sezon sonunda bizleri mutlu sona ulaştıracağına hep birlikte, yürekten inanıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder