23 Aralık 2010 Perşembe

Rafael Benitez Kovuldu



"F.C. Internazionale and Rafael Benitez wish to convey that, together and with mutual satisfaction, they have reached an agreement for the early cancellation of their working partnership.
F.C. Internazionale would like to thank Rafael Benitez for his work in charge of the team, which he guided to success in the Italian League Super Cup and in the FIFA Club World Cup.
Rafael Benitez would like to thank F.C. Internazionale for the important professional experience and for the victories achieved together."


Beklenen açıklama geldi.Bu hafta boyunca kovuldu-kovulmadı tartışmaları sürerken Benitez'in "takımımın başındayım" ve Moratti'nin "Benitez ile devam ediyoruz" açıklamaları kafaları karıştırmıştı.Acaba bu sadece söylentilerden ibaret mi diye.Ama Başkan Moratti yaptı yapacağını ve Benitez ile yollarını ayırdı.Benitez'in en başta Inter'e gelmesi bence hataydı.Benitez'in kariyerine baktığımızda oynattığı oyuna bakarsak bunu İtalya'da yapamayacağı açıkta ortadaydı.Hele ki Mourinho'dan sonra Benitez'i getirmek tam bir saçmalıktı.Şimdi ne oldu?Moratti takımın oynadığı oyunu beğenmedi ve klasik bir davranışla teknik adamını kapı dışarı etti.Peki Benitez'in yerine kim gelecek?En büyük aday Leonardo gözüküyor.Şu ana kadar Inter'e karşı bir sempatim vardı ama bu saatten ne yaparlarsa yapsınlar umurumda değil.Benim merak ettiğim şey Benitez'in geleceği.Benitez bu sezonu dinlenerek geçirir herhalde.Gelecek sezon İngiltere'den bir takımı çalıştırması isterim açıkcası.Ya da aklıma şimdi geldi.Bizim basın hazır Benitez'in kovuldu biz bir takıma gönderelim olayına girerlerse kesinlikle Fenerbahçe'ye göndereceklerdir.Bunu şimdiden söyleyelim de şaşırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder