20 Ağustos 2011 Cumartesi

Spora Doyacağız


Bugünden başlayarak 18 Eylüle kadar spora doyacağımızı düşünyorum.Açılışı bugün İspanya bisiklet Turu ile yapıyoruz.İspanya Bisiklet Turu 21 etaptan oluşuyor.Tur 11 Eylülde bitiyor.Eğer bisiklet turlarını yakından takip ediyorsanız ya da hiç bisiklet turu izleme şansı bulamadıysanız İspanya Bisiklet Turu'nu kaçırmayın.

İspanya Bisiklet Turu devam ederken 27 Ağustosta Dünya Atletizm Şampiyonası başlıyor.Şampiyonada bizi temsil edecek sporcuların fazla olması ve başarı beklediğimiz sporcularımızın olması bu şampiyonayı takip etmemiz için yeterli bir sebep.Şampiyona 4 Eylülde sona erecek.

29 Ağustosta bir diğer spor dalında bir organizasyon var.4 Grand Slam'den biri olan Amerika Açık başlayacak.Teniste her organizasyon izlenir ama benim için bir Roland G. iki Amerika Açık şeklindedir.Hele ki erkeklerde Nadal'ı, kadınlarda Ana Ivanovic ve Caroline Wozniacki'yi destekliyorsanız.

Son olarak Litvanya'da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası var.31 Ağustosta başlayacak zor maraton 18 Eylülde son bulacak.Milli Takımımız şu an için iyi görüntü vermese de eminim ki oyuncularımız en iyi şekilde oyunlarını oynayacaklardır.Unutmayalım ki geçen sene de kötü bir görüntümüz vardı hatta Tanjevic inanılmaz eleştiriliyordu.Sonra ne oldu?Dünya 2.liği geldi.O yüzden umudumuzu kaybetmeden şampiyonayı takip edelim.

Son olarak tarihleri bir daha vereyim.

20 Ağustos - 11 Eylül (Eurosport)

İspanya Bisiklet Turu

27 Ağustos - 4 Eylül (NTVSpor)

Dünya Atletizm  Şampiyonası

29 Ağustos - 11 Eylül (NTVSpor)

Amerika Açık

31 Ağustos - 18 Eylül (NTVSpor)

Avrupa Basketbol Şampiyonası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder