2 Ağustos 2011 Salı

Krampon Haberleri - 23



Şike operasyonundan aklanana kadar Türkiye Kupası'nı iade etme kararı alan Beşiktaş yönetiminden sonra bir iade de Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan geldi.

Deneyimli yönetici, "Beşiktaş'ın davranışından çok etkilendik. Bir Galatasaray başkanı olarak Beşiktaşlılık duruşunu takdir ediyorum. Bu kararı alanlar şüphesiz ki Türk Futbolunu aydınlığa taşımada en büyük pay sahipleri olacaktır. Bu doğrultuda yönetici arkadaşlarımla bir toplantı düzenleyerek tepkisiz kalmama kararı aldık. Büyük Galatasaray camiası olarak geçen sezon aldığımız Lig 8'inciliğini Türkiye Futbol Federasyonu'na iade etme kararı vermiş bulunuyoruz. Zaten geçen sezon ki o derece hiç içimize sinmemişti" diye konuştu.

Bu karar sonrası gözyaşlarına hakim olamayan tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Sarp yönetime sert tepki gösterdi: "Peki benim emeklerim ne olacak. 17 maçımızı da izlesinler. Futbolu yöneten insanlar içinde sadece bir tanesi futbol adamı o da Cüneyt Tanman. Maçlarımızı izlesin, karar versin. Şüphesiz o 8'inciliğin en büyük emekçisi bendim. Attığım yan paslar, Pino'ya olan direktiflerim ve mücadeleci futbolum boşa gitmiş oldu"

Bu açıklama sonrası TFF'nin tavrı merakla beklenirken şampiyonluğun lig dokuzuncusu Karabükspor'a verilmesine de kesin gözle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder