3 Ağustos 2011 Çarşamba

Bu Suratlarla Lokavt Bitirilmez



Biz NBAseverler ne zaman lokavt kalkacak diye beklerken resimdeki bu iki adam anlaşma konusunda çok da isteksiz.Bu resim tam anlamıyla lokavt konusundaki durumu tüm açıklığıyla gösteriyor.Stern sen bir adım at, Fisher sen de bir adım at da şu lokavtı bitirin.Futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Bari NBA'yi bitirmeyin.

"Basının gözü artık NBA toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde olacak. Ancak bizim için önemli olan tüm görüşmeleri yeniden başlatabilmek. Hâlen tarafların istekleri birbirinden çok uzak. Ancak toplantı yapmadan, konuşmadan, tartışmadan bir ilerleme olması da beklenemez. Bugün bizim için isteklerimizi bildirme ve karşı tarafın isteklerini anlama günüydü. Görüşmeler gelecek haftalarda devam edecek"

Fisher

"30 gün önce olduğumuz yerdeyiz. Bugün de birkaç yeni toplantı tarihi belirledik. İki taraf da yeni bir çözüm önerisi sunmadı. Toplantı yapmamızın tek amacı, anlaşmak için konuşmaktan başka çözümümüzün olmaması. Şimdilik bir gelişme yok. Ancak oyuncuların görüşmeleri ciddi şekilde yürütmek istedikleri konusunda da iyimser değilim"

Stern

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder