14 Ağustos 2011 Pazar

Önemli Olan Nasıl Başladığın (Liverpool:1 - Sunderland:1)



Liverpool yeni sezonu Sunderland karşısında açtı.Yeni transferlerden Jose Enrique, Charlie Adam, Stewart Downing ve Jordan Henderson'un ilk 11'de sahaya çıktığı maçta Liverpool maça iyi başlamasına rağmen Sunderland ile 1-1 berabere kaldı.Liverpool'un golü 12. dakikada Luis Suarez'den gelirken Sunderland'in golü 57. dakikada Larsson'dan geldi.Oyuna gelecek olursak Liverpool oyuna iyi başladı.İlk 15 dakikaki istekli oyunuyla Sunderland'iin üstüne gitmeye başardı.12. Dakikada da bu baskının meyvesini aldı.Golden sonra Liverpool biraz olsun duruldu ve Sunderland oyunda dengeyi yakaladı.İkinci yarıya iyi başlayan Sunderland 57. dakikada eşitliği sağladı.1-1 den sonra Liverpool istediği pozisyonları yaratamadı.Bunda Andy Carroll uyumuz oyunu ve pozisyonlarda ağır kalmasının payı çok büyük.Eğer Carroll performansını arttıramazsa formasını Dirk Kuyt'a kaptırabilir.

Transferlere baktığımızda sol bekte Jose Enrique ile kanatta Downing performanslarıyla çok dikkat çekti.İlerisi için ümit verdi.Henderson ile Charlie Adam idare eder bir performans sergilediler.Bu iki oyuncu hakkında fikir sahibi olabilmek için biraz daha zamana ihtiyaç var.

Liverpool lige puan kaybı ile başlamış olabilir.Başlangıçta önemli olan takımın nasıl oynadığı idi.Andy Carroll dışında hayal kırıklığı yaratan bir oyuncu olmadı.Bu sevindirici.Ben açıkcası Liverpool'dan umutluyum.Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder