22 Ağustos 2011 Pazartesi

Liverpool'dan Ayrılması Beklenen Oyuncular

Liverpool gerekli bölgelere transferlerini yapmış durumda ve geçen seneden daha hazır bir görüntü çiziyor.bunun yanında takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılan oyuncularla hala yollar ayrılmış değil.Kim bunlar?Alberto Aquilani, Joe Cole ve Kyrgiakos...


Aquilani ilk geldiğinde büyük heyecan yaratmıştı.Liverpool orta sahasında iyi şler yapacağı düşünülüyordu.Ama sakatlığı her şeyin kötü gitmesine neden oldu.bir türlü istediği oyunu sergileyemedi, hatta formayı da kaybetti.Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.Aquilani ile ilgilenen Milan kulübü ile pazarlıklar son aşamasına gelmiş durumda.Yakın zamanda açıklanır diye tahmin ediyorum.O'nun en iyi yer İtalya gibi duruyor.


Bekleneni veremeyen bir diğer isim ise Joe Cole.Chelsea izlediğimiz Joe Cole'u maalesef Liverpool'da göremedik.Kenny Dalglish de Joe Cole'den artık bir şey beklemiyor.Bir an önce takımdan ayrılmasını bekliyordur.Fazlalık olmasın diye.Joe Cole ile Milan ve QPR takımları ilgileniyormuş.


Krygiakos hakkında hiçbir şey demiyorum.Şu an bile neden Liverpool'a alındı bilmiyorum.Yol ver gitsin diyorum.Krygiakos'un peşinde olan takım ise Wolfsburg'muş.Liverpool'dan uzak olsun da nereye giderse gitsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder