12 Temmuz 2011 Salı

Krampon Haberleri - 21



Dünya, River Plate'in ligden düşmesini konuşurken ülkemizin gündemini meşgul eden konu ise Galatasaray'ın River Plate'in marşından uyarladığı "Çıldırın Marşı". Bilindiği üzere GS taraftarı son bir kaç yıldır bu marşı her yerde söylüyordu. Ancak kötü geçen iki sezon ve hatta bu yıl ligden düşme potasına girip çıkan Galatasaray, problemin ne yönetimde ne teknik direktörde ne futbolcularda ne de taraftarda olmadığını anladı.

River Plate'in düşmesiyle, sorunun "Çıldırın" marşından kaynaklandığına kanaat getirerek, R. Plate'in düştüğü an itibariyle tüm Galatasaray camiasının bu marştan Allah rızası için uzak durmaları istendi. Kulüpten yapılan resmi açıklama ise şu şekilde: "Bu saatten itibaren herhangi bir yerde malum marşı ağzına alanlar, kulüpten derhal ihraç edilecektir." Bu açıklamanın ardından, Galatasaray antrenmanı gerçekten çok verimli geçti. Marşın yasaklanmasının ardından takımda yaşanan gözle görünür değişiklikler ise şöyle:

- Sabri'nin tüm şutları 90'dan kaleye girmeye başladı.

- Gökhan Zan'ın, antremanı gayet sağlıklı tamamladı.

- Servet Çetin'in yanında mendil bulundurduğu görüldü.

- Mustafa Sarp ve Pino sarmaş dolaştı.

- Kaleci Aykut kornerden gelen topu çıktı ve aldı.

- Fatih Terim ise yabancı gazetelere açıklamalarda bulunurken, adeta bir Sir Alex Ferguson edasıyla, akıcı ve anlaşılır bir dil kullandı.

Ayhan'ın şanssızlığı

Ancak antremanda bazı olumsuzluklar da olmadı değil. Bir ara Ayhan Akman "rırırın rırırın rırırın rırırn" diye mırıldanırken top suratına geldi.

Olumlu gelişmeler transfer konusuna da yansıdı. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Forlan ve Reyes doğuştan Galatasaraylı olduklarını itiraf ettiler ve şu açıklamayı yaptılar: "Beyler biz ilk uçakla İstanbul'dayız. Didier aktarmalı gelecekmiş. Biz inince Havaş'a mı binelim, metroyla mı gelelim?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder