7 Temmuz 2011 Perşembe

Krampon Haberleri - 17



Semih Şentürk bugün Fenerbahçe ile sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Genç golcünün bu kararı İspanyol ekibi Villareal'de soğuk duş etkisi yarattı. Kulüp Başkanı Fernando Roig Alfonso "İspanya'da havalar cehennem gibi, soğuk duş bana mısın demedi" diye konuştu.

Villareal Başkanı, "Fenerbahçe'ye çok kızgınız. Semih Şentürk'ün adı yıllardır bizimle anılıyor. Ha bi kere izlediniz mi derseniz.. Geldik izlemeye ama genelde 87'de oyuna girdiğinden kendisi ile ilgili bir malumatımız yok. Ama oyuna girerken orta sahadan forvete koşuşunu, elini havaya kaldırıp "Topu bana at" selamını ve golümü atıp gideyim havalarını çok beğendik" dedi.

Alfonso sözlerine şöyle devam etti: "Semih sanırım yıllardır bizim istediğimiz bir oyuncu. En azından Google'a Villareal yazınca ilk sırada Semih Şentürk geliyor. Kendisi kulübümüzün sembol oyuncularından biridir. Fenerbahçe'nin kendisiyle el sıkışmadan önce gereken nezaketi göstermesini beklerdik. Nezaket çerçevesinde bizi arayabilirlerdi. Fenerbahçe ile dostluk ilişkisi kurup sonrasında donduracağız"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder