9 Temmuz 2011 Cumartesi

Krampon Haberleri - 19



Barcelona'nın son yıllarda bütün kupaları domine etmesinin ardından, kendine anti-barcelonalılar diyen bir grup, İsviçre'nin Nyon kentinde son derece gizli bir toplantı düzenledi. (Nyon'u Lyon anlayan Ferguson, toplantıya katılamadı.) Bu son derece gizli toplantının tüm ayrıntılarını ise krampon.net ele geçirdi.

Japonların İlginç Önerisi

Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen toplantıya Jose Mourinho, Lucescu, Arsene Wenger gibi Barcelona mağdurlarının yanısıra japon bilim adamlarının da katılması dikkat çekti. Olaya bilimsel açıdan yaklaşan japon bilim adamları, insan görünümlü ancak bir insandan çok daha üstün özelliklere sahip androidleri Barcelona karşısına çıkarmayı önerse de, androidlerin bonservisinin ve yedek parçalarının çok yüksek olması bu fikrin kabul görmesine engel oldu.

Hain Saldırı Planı

Toplantının en ilginç ve sıradışı aynı zamanda insanlık dışı önerisi ise Ortadoğu'lu bir üyeden geldi. Eş zamanlı gerçekleştirilecek bir saldırı ile hem Nou Camp'ın, hem de Barcelona'nın altyapısını oluşturan La Masia'nın yerle bir edileceğini ve sorunun kökten çözüleceğini söylese de, bu fikir de Barcelona'nın efsaneleşme sürecini daha da hızlandıracağı nedeniyle reddedildi.

Söz Mourinho'da!

Ortaya atılan fikirlerin beğenilmemesi üzerine gözler daha önce Barcelona'ya karşı birkaç kez de olsa üstünlük sağlamış olan Jose Mourinho'ya çevrildi. Tecrübeli teknik adam Barcelona'ya üstünlük sağladığı maçlarda "vatan millet Santiago" prensibiyle, 11 kişi topun arkasına geçerek başarılı olduğunu ancak bunun da kesin çözüm olmadığını belirtirken gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı. Sözlerine Barcelona'yı durdurmak için herşeyi yaptıklarını hatta geçenlerde Messi'nin webcam açtığı kızı da bizzat kendisinin ayarladığını söyleyerek devam eden Mourinho "Belki bir ihtimal kendini kızlara verir, futbolu ikinci plana atar dedik ama yine olmadı" diyerek ne kadar çaresiz kaldığını ortaya koydu. 5-0 lık el classico öncesi de buna benzer birçok faaliyette bulunduğunu ancak bunların da işe yaramadığını söyleyen Mourinho "el classico oldu sürclassico" demesi ise salonda gülüşmelere ve kaçışmalara yol açtı.

Ortaya atılan birçok fikre rağmen hiçbirinin kabul görmemesi üzerine üyeler "saldım çayıra mevlam kayıra" ilkesini benimserken, Messi, Xavi, Iniesta'nın futbolu bırakana kadar beklenmesi ve bu gizli toplantıların önümüzdeki yıllarda da devam etmesine karar verildi. Önümüzdeki sene yapılacak toplantıya ise Jose Mourinho faktörü nedeniyle Madrid'de yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder