10 Temmuz 2011 Pazar

Krampon Haberleri - 20



9.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na istenmeyen olaylar damgasını vurdu. Olimpiyatlar için gelen, özellikle siyahi çocukları Süper Lig'in Anadolu takımlarına ve Bank Asya ekiplerine satmaya çalışan bir çete yapılan operasyonla çökertildi.

Başkomiser Behzat Çetin, yaptığı açıklamada "Kendilerine O7, yani olimpiyat7 ismini vermiş çete, geçen senelerde de böyle bir girişimde bulunmuştu. Hatta şu anda Manisaspor forması giyen Isaac Promise'nin yıllar önce bu ekip tarafından pazarlandığını öğrendik. Fakat delil yetersizliğinden yakalayamadık. Ne var ki bu sene yürüttüğümüz eşzamanlı operasyonla somut adımlar attık ve çeteyi çökerttik." dedi.

İşte nefes kesen operasyon!
Bir muhabirin, "Operasyonun kilit noktası neydi?" sorusuna, "Uzun yıllardır bu adamları takip ediyorduk zaten. Bir gün Kayseri Erciyesspor'un denemelerine gizemli bir adamla esmer bir çocuk geldi. Antrenör kılığına girmiş arkadaşımıza mikrofon takmıştık. Adam oyuncuyu öve öve bitiremiyordu. "bir top oynuyor üff Messi" gibi cümlelerle çocuğu resmen 10 numara topçu gibi anlatıyordu ama antrenör arkadaşımız çocuktan 1-2 hareket yapmasını istediğinde çocuğun "aman ormanciiii canimmm ormanciii" diye türküye başlamasıyla şüphelerimizde haklı olduğumuzu gördük. O gizemli adamı oracıkta yakaladık. İfadesini aldıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten." diyerek yanıt verdi.

Gözaltına alınan çete lideri Muhsin Kincioğlu "Zaten bu memlekette Youtube'dan transfer yapan kulüpler var. Biz de olimpiyatlardan transfer yapmışız ve bu çocukları ülke futboluna kazandırmışız çok mu? Madalya alacağımız yerde tutuklanıyoruz." diyerek kendini savundu. Youtube'dan transfer yaptığı söylenen kulüplerin yetkilileri ise "lan siz hala orada mısınız?" diyerek Muhsin Kincioğlu'na linç girişiminde bulundu.

Olayın mağduru çocuklar ise daha gelip bir şarkı söyleyemeden ülkelerinin yolunu tutmak zorunda kaldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder