25 Mart 2011 Cuma

Van Persie'nin İçi Hala Yanıyor



"Barcelonalı bütün oyuncular sahada yaşananlar hakkında dırdır yapıyor. Bu durum beni üzüyor. Bu biraz da İngiltere'de Chelseali oyuncuların yaptığına benziyor. Barcelona harika bir takım ama dırdır yapmayı ve her şeyden şikayet etmeyi bırakmalılar. Bu artık çok sinir bozucu bir hal aldı."

Van Persie


Yenilmeyi hazmetmek gerekir.Bükümediğin rakibinin elini öpmek gerekir.Saygı duymak gerekir.Kınıyoruz seni Van Persie.

6 yorum:

  1. kesinlikle van persie ye katılıyorum oyunlarına bakmaları gerekiyor..ayrıca arsenali her ne şartlar olursa olsun eze eze yenmediklerini hakem faktörünün çok etkili olduğunu düşünüyorum (real hayranı olduğumdan yorumlarımın yanlı olmasıda yüksel ihtimal tabi (: )

    YanıtlaSil
  2. Barçalı oyuncular zaten oyunlarına bakıyor ama kıskananlar olduğundan saçma sapan iddialar atabiliyorlar.Doping konusunda olduğu gibi.Ben arsenal maçında hakemin sonuçta etkili olduğunu düşünmüyorum :) Barcelona hak etti kazandı...

    YanıtlaSil
  3. van persie nin oyundan atılışı haksızdı bence ayrıca verilen penaltı kararıda haksızdı türkiyede buna penaltı verilseydi kıyamet kopardı düşüncesindeyim açıkcası

    YanıtlaSil
  4. Ya yorumlara ve yazıya bakıyorumda klasik Barca tayfası. Barcelonalı oyuncular kaç kere Arsenal'lı futbolcuların boğazını sıktı bunun cevabını bir verin sonra Barca'yı savunun. RVP barca kötü takım demiyor ama şikayet etmeleri haksız diyor. Geçiceksiniz o işleri.

    YanıtlaSil
  5. ilk cümle hakkında birşey diyemem ama genel olarak "onyedimayis2000" e katılıyorum.

    YanıtlaSil
  6. Beni Barca tayfasından biri olarak nitelendirdiğin için teşekkürler.Eğer dediğin pozisyon öncesine bakarsan Van Persie'nin ne yaptığını görürsün.Barçalı oyuncular(Abidal) boşuna sarılmamıştır gibime geliyor.

    YanıtlaSil