17 Mart 2011 Perşembe

Arsene Wenger İsyan Etti


Barcelona maçı sonrası, Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger, basın toplantısında Uefa'ya ateş püskürdü. Maç günü ve saatinin kendileri için büyük handikap oluşturduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Biz burada çok genç oyuncularla çalışıyoruz. Hepsi, salı günlerini iple çekiyor. Kulüp binasında hep beraber oturup Papatyam'ı izliyoruz. Bunu defalarca belirttiğimiz halde Platini, bu konuda kılını kıpırdatmadı" diye konuştu. Sinirden montunu bile çıkartan teknik adam, "Eğer futbolun yazılı ve yazılı olmayan kuralları varsa, Arsenal saha dışında da bundan böyle oyunu kuralına göre oynamaya hazırdır" diye devam etti.

Arsene Wenger, "Hiç değilse devre arasında 15 dakika bakarız diye düşünürken, ilk yarının sonuna 5 dakika eklenmesiyle şoke olduk. Konsantrasyonumuz dağıldı ve o sırada golü yedik. Devre arasında televizyonu açtık ama reklama denk geldik. Bu yüzden hiç izleyemedik. İkinci yarı ise oyun koptu ve Şampiyonlar Ligi'ne veda ettik" dedi.

Van Persie ise yaptığı açıklamada, "Aklım sürekli Necati Usta'daydı. Bugün yenildik ve üzgünüz" diye konuştu. Hollandalı golcü, dizinin sonunu izlemek için kırmızı kart gördüğü iddialarına karşı ise yorum yapmaktan kaçındı.

KRAMPON

1 yorum: