23 Mart 2011 Çarşamba

Krampon Haberleri - 8



Balotelli'ye çok takılıyoruz ama hak ediyor resmen.Dzeko antrenmanda Balotelli taklidi yapmış.Bu videoyu izledikten sonra kramponda Balotelli ile ilgili yazıyı görünce paylaşmadan edemedim.Güzel yazılmış.


Teknik Direktör Mancini'nin 'Oyuna gir' talimatı verdiği Balotelli formasını çıkaramayınca Manchester City maçı 10 kişi tamamladı.

UEFA Kupası'nda attığı uçan tekme ile takımının elenmesine neden olan Manchester City'nin yaramaz çocuğu Mario Balotelli, ligde oynanan Chelsea karşılaşmasında yine takımını eksik bırakan isim oldu. Balotelli bu kez kırmızı kart görmeye fırsat bulamazken formasını giymeyi başaramadığı için oyuna giremedi.

Balotelli'nin forma ile olan amansız mücadelesinin 15 dakikalık özet görüntülerinin yayın hakkını ESPN televizyonu satın aldı. Bu görüntülerde formayı giyemeyen genç futbolcunun tribünden annesine defalarca seslendiği ve hatta formanın içine giydiği sweat-shirt'ün kollarını yukarda toplanmasın diye eliyle tuttuğu gözlendi.

2-0 Londra temsilcisinin kazandığı maç sonrası City'li oyuncular Chelsea mağlubiyetini Balotelli'nin yokluğununa bağlamadı. Kompany, "Mario sağolsun, 10 kişi olduğumuzu anlamadık bile. Maçtan sonra hocamız söyledi. Kendisi sayesinde 11'e 11 oynamayı unuttuk, zaten öyle zorluk çekeriz artık" diye konuştu. Takımın bir diğer oyuncusu Nigel De Jong ise, Balotelli'nin kemik yapısının forma giymesini zorlaştırdığını belirtti ve ekledi: "Değiştireceğiz artık"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder