16 Mart 2011 Çarşamba

Krampon Haberleri - 6



Fransa'da bir köy takımının başkanı, Lionel Messi'yi transfer etmek için Barcelona kulübüne teklifte bulundu. Ancak Fransa Futbol Federasyonu, bu şakayı hiç de komik bulmadı. Kulübün Başkanı'na 6 ay hak mahrumiyeti cezası verildi.

Borne, sadece 400 nüfuslu küçük bir köyün takımı. Fransa amatör ligi'nde mücadele eden takımının adını duyurmak isteyen başkan Cedric Enjolras, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye talip olmaya karar verdi. Futbol Federasyonu'nun internet sitesine girdi ve transfer formuna, takımının resmen Messi'ye talip olduğunu yazdı. Enjolras işin biraz da şakasındaydı aslında... Ancak Fransa Futbol Federasyonu, bu şakayı hiç de komik bulmadı. Borne Başkanı'na, davranışının kabul edilemez olduğu gerekçesiyle 3 ayı ertelemeli; 6 ay hak mahrumiyeti cezası verildi.

Enjolras ise şaşkındı. "Sadece arkadaşlar arasında küçük bir şakaydı" diyen Enjolras; "Futbol Federasyonu, Messi'ye talip olduğumuzu öğrenince şoke oldu. Transfer talebimizi Barcelona kulübüne göndermedi. Oysa şaka yapmak istemiştik" dedi. Enjolras ceza almasına aldı ama; küçük takımının adını da, bir süreliğine herkese duyurmayı başardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder