23 Mart 2011 Çarşamba

Rakı Şişesini Atanlar Kim?



Şişe olayı Galatasaray yönetimi tarafından suçluların bulunması konusunda ağırdan mı alınıyor diye düşünmeye başladım.Statta birçok kamera bulunduğu söylenmesine rağmen ne hikmetse atanlar bulunamıyor.Acaba şişeyi atan loca sahibi olduğundan dolayı mı üstü kapatılmaya çalışılıyor.Nasıl olsa yaralanan olmadı diyerek.Galatasaray - Eskişehir maçında da Batuhan adlı küçük bir kardeşimiz yaralanmıştı ve Gaşatasaray yönetimi şişeyi atanı tespit ettiklerini söylemişti.Ama görülüyor ki tam olarak edememişler.Çünkü Eskişehir cephesi bugün yazılı açıklama yaptı ve yazılana göre şişe Eskişehir tarafından gelmemiş.


Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena stadında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında,müsabaka esnasında sahaya atılan şişeler konusunun devamı olarak ,bazı yazılı ve görsel basında ''Eskişehirspor maçında da, Eskişehirspor'lu taraftarların atmış olduğu şişe ile minik bir taraftarda ağır yaralanmıştı'' gibi ifadeler kullanılmıştır.
Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Türk Telekom Arena stadında oynadığımız maçta atılan şişenin,gerçekten bizim taraftarımızın bulunduğu tribünden atılmış olabileceği olasılığını değerlendirmek ve eğer bizim taraftarlarımızdan birisinin attığı tespit edilirse, atan kişinin bulunması ve en ağır şekilde cezalandırılması adına, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçilmiş, ellerindeki görüntüler tarafımızdan da incelenmiştir. Ancak gelen görüntülerde, ne atılan şişeye, ne de şişeyi atan kişiye dair bir kanıta raslanmamıştır.
Kaldı ki Eskişehirspor taraftarları maça getirilmeden önce iki ayrı noktada aranmış, stad girişinde de çok sıkı şekilde tekrar aranmıştır. Bütün bu kontrollerden sonra,bir de son maçta atılan şişeleri de gözönüne alırsak,hala bu çirkin olaylarda, Eskişehirspor'umuzun ve bütün ülkenin takdir ettiği ve birçok konuda örnek aldığı taraftarımızın adının zikredilmesi tarafımızdan hoş karşılanmamaktadır.
Bu konunun kulüp olarak sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve haksız itham ve söylemlerin de karşısında duracağımızı,tüm kamuoyu ile paylaşırız.


Eskişehirspor Yönetim Kurulu

Eğer yazılı açıklama doğru ise, ki Emniyet bir şey bulamamış, o zaman Galatasaray yönetimi konuk taraftarların olduğu yerleri değil de kendi tribünleri izlemeye koyulsun.Hem Eskişehir maçında hem de Fenerbahçe maçında rakı şişeleri atılıyorsa ve atanlar bulunamıyorsa o zaman ben ilk başta da dediğim gibi Galatasaray Yönetimi'nin ağırdan alarak üstüne kapatmaya çalıştığını düşünürüm.Sonuçta şişeyi atan loca sahibiyse Yönetim kolay kolay belirleyemez gibi geliyor.Ama yapması gereken kim olursa olsun adam öldürmeye teşebbüs eden yaratıkları belirleyip emniyete bildirmesi gerekiyor.Eğer o şişe isabetli olsaydı Batuhan olayında gösterilen yeterli olmayan tepkinin çok daha fazlası gösterilecekti.Buna benzer olaylar bir kez daha yaşanmadan, illa tepkilerin yükselmesi beklenilmeden bu yaratıkların bulunması herkes için hayırlı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder