22 Mart 2011 Salı

Krampon Haberleri - 7



Ligde bu sezon umduğunu değil bulduğunu yiyen Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Adnan Polat'ın verdiği talimatlar doğrultusunda transfer komitesi savaşan, yırtıcı, başarıya aç oyuncuları kadroya katmak için harekete geçti.

Önceliği orta sahaya veren yönetim İtalya'dan gelen güzel haberlerle yeni sezon öncesi umut depoladı. Uzun çabalar sonrası Spartacus ve Crixus ikilisiyle anlaşan transfer komitesi sözcüsü Cemal Özgörkey, "Orta sahamızın durumu malum. Ayhan günah keçisi ilan edildi. Kişisel web sitesini görünce Barış'ı da zaten gönderme kararı aldık. Mustafa Sarp'ı nedendir bilinmez Pino istemiyor. Dolayısıyla orta sahayı güçlendirmemiz şarttı. Spartacus ve Crixus'un kalitesi ortada. Her ne kadar gelecek sezon çok büyük ihtimalle Avrupa'da oynamayacak olsak da bu ikili 'En büyük hayalimiz Galatasaray forması giymek, aslında herhangi bir şey giymek' diyerek teklifimize olumlu yaklaştı. Umarım sezon sonu bu iki kalite isim GS kadrosunda yer alacak" dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Spartacus ve Crixus, "İkimizin de kalitesi ortada. Capua'da geleceğimiz vardı ancak Başkan Batiatus özel hayatımıza çok müdahale etmeye başlamıştı. Ayrılmaya karar verdik ve Galatasaray'ın teklifi geldi. Onların futbol stadının da "Arena" olması bizi ayrıca cezbediyor. Umarız gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyer ve kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz" dediler.

Teknik Direktör için de arayışta olan yönetimin gündeminde ise bu ikilinin büyük saygı duyduğu Doctore Onemaus'un olduğu bildirildi. Ağır idmanları ve disiplinli yapısı ile tanınan Doctore'nin gelmesi halinde Kazım Kazım'ı kadroda düşünmediği öğrenildi.

Öte yandan Capua Kulübü Başkanı Batiatus'un Crixus ve Spartacus için Fenerbahçe'nin de kapısını çalarak savaşçıların fiyatını artırmaya çalıştığı, sarı lacivertli yöneticilerden gelen olumsuz yanıt üzerine Jüpiter ile ilgili bir takım sözler sarf ettiği belirtiliyor. Ayrıca Batiatus'un eşi Lucretia'nın Crixus'un satılmasına mani olmak için büyük çaba gösterdiği de gelen bilgiler arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder