25 Kasım 2011 Cuma

Sizler Ne Fedakarlık Yaptınız?



"Bu kararı kulüpler olarak aldık ve federasyona bildirdik. Taraftarın futbolun güzelliklerinden birisi. Ancak Türk futbolu olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte herkesin fedakarlık yapması gerekiyor. Rakip takım taraftarların da gelmeyerek fedakarlık yapması gerekiyor. Play-off maçları öncesinde bu kararı gözden geçirebiliriz"

Mide bulandırıcı kararın gerekçesini de duymuş olduk.Neymiş Türk futbolu zor günlerden geçiyormuş da o yüzden bu kararı aldık.Böyle bir gerekçe olabilir mi?Konuk takımın taraftarları hangi olayları çıkarmış ki maça gelip de olay çıkarmayalım gibi düşünceye kapıldınız?

Diğer yandan herkesin fedakarlık yapamsı gerekiyorken neden sürekli taraftarlardan fedakarlık bekleniyor?Sizler neler yapıyorsunuz fedakarlık adına?Aa unuttum pardon.Sizler fedakarlık adına kendinizi kurtaracak yasaları yapma peşindeydiniz.

Bizlerden istediğiniz fedakarlık takımımızı yalnız bırakmak anlamına geldiğini bile göremeyen sizlerin gerçek anlamda fedakarlık yaptığınızı görebilecek miyiz?Hiç sanmıyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder