7 Kasım 2011 Pazartesi

Hedef Maçlar Bir Bir KAybediliyor(Beşiktaş M.:83 - Fenerbahçe Ü.:78)



Sezon başından beri Fenerbahçe Ülker'in doğru yolda olmadığından bahsediyoruz.Sağolsun Nevan Spahija bizi doğru çıkarmak için elinden geleni yapıyor.Aslında suç Nevan Spahija'da mı yoksa oturtmaya çalıştığı sistemden mi iyi incelenmesi gerekiyor ama sonuçta tüm yorumların ucu Nevan Spahija'ya dokunacaktır.Fenerbahçe Ülker bu sezon hiçbir hedef maçını kazanamadı.Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Galatasaray Medical Park'a kaptırdı.Eurolig'de Caja Laboral ve Olympiakos maçlarını kaybetti.En son olarak Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz'a yenildi.Bu maçları geçen sezonki Fenerbahçe Ülker olsaydı kesinlikle kazanırdı ama bu sezon sistemin ve oyuncu profilinin değişmesi ile birlikte bu tür maçları kaybetme potansiyeline sahip bir takım haline geldi.Geç olmadan gerekli müdahelelerin yapılması gerekiyor.Geçen sezonki oyundan sonra bu sezon olası başarısızlık bizlerde çok büyük üzüntüye sebep olur.

Salon: Sinan Erdem Spor Salonu

Hakemler: Erşan Kartal, KAAn Büyükçil, Alper Özgök

Beşiktaş Milangaz (83): Mehmet Yağmur 1, Zoran Ergec 18 (8 ribaund), Deron Williams 21 (5 ribaund, 5 asist), Semih Erden 10 (7 ribaund, 1 asist), Can Akın 8 (2 ribaund, 2 asist), Marcelus Kemp 19 (1 ribaund, 3 asist), David Hawkins 2 (3 ribaund, 2 asist), Ersin Dağlı 4 (2 ribaund),

Fenerbahçe Ülker (78): Roko Ukic 16 (3 ribaund, 2 asist9, Curtis Jerrells 11 (1 ribaund, 1 asist), Ömer Onan 2 (1 ribaund, 1 asist), Engin Atsür (2 ribaund), Gasper Vidmar 7 (3 ribaund, 1 asist), Kaya Peker (1 ribaund), James Gist 2 (2 ribaund, 1 asist), Oğuz Savaş 16 (8 ribaund), Bojan Bogdanovic 8 (5 ribaund, 2 asist), Emir Preldzic 16 (8 ribaund, 4 asist),

1.Periyot:28-20
2.Periyot:19-14
3.Periyot:17-16
4.Periyot:17-28

2 yorum:

  1. Daha takım olmayı başaramadık bu sene ama karşımızda da Deron Williams realitesi vardı bunu kabul etmek lazım. Bu faktör haricinde Beşiktaş'la yine de baş edebilirdik. Dünya'nın en iyi 3 gardından biri olarak kabul ediliyor adam ve su götürmez ki öyle de... fakat uzun vadede BJK'ye hiç bir faydası olmaz ve bence playof oynanmadan gidebilir de. Uzun vadeli düşünürsek ilk 2 yine FB ve EFES'ten oluşacaktır bu kaçınılmaz.

    UnionClub

    YanıtlaSil
  2. ilk iki dediğin gibi FB ve Efes olur ama şampiyon şu anki görüntüye bakarsak Efes olacak gibi duruyor.Kadromuzun yeterli olduğunu düşünmüyorum.

    YanıtlaSil