6 Kasım 2011 Pazar

Playoff Öncesi Aday Kadro Açıklandı


A Milli Futbol Takımımız 11 Kasım ve 15 Kasım'da çok kritik iki maça çıkacak.Euro2012 playoffunda Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız Hırvatistan'ı geçtiği takdirde 2008 yılındaki noktaya gelme şansını yakalayacak.Bu iki maç öncesi teknik heyet tarafından aday kadromuz açıklandı.

Kadro hakkında söyleyebileceğim tek şey neden Mehmet Topuz yok olacaktır.Fenerbahçe'den Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topuz tercihi daha uygun olabilirdi.Caner Erkin bu sezonki performansıyla kadroya çağrılan isimler arasında.Bursaspor'dan Ozan İpek ismi dikkat çekici.Milli takım tercihini bizden yana kullanan Ömer Toprak'ı kadroda görmek sevindirici.

Tek sıkıntımız forvette olacak gibi duruyor.Burak Yılmaz dışında formda olan oyuncumuz yok.Ayrıca Burak Yılmaz'ın oyun tarzı da ezberlenmiş durumda.Rakipler önlem aldı mı Burak Yılmaz kilitlenebiliyor.Çağrılan isimlere baktığımızda Umut Bulut ve Halil Altıntop istenilen düzeyde değiller.Ama mecburen bu iki isimden birisi ilk 18de yer alacak.

Kısacası kadroya baktığımızda arka taraf tamam da ön tarafta biraz sıkıntı var gibi gözüküyor.Gol yollarında sıkıntı yaşarsak elenmemiz kaçınılmaz olur.Hırvatistan her ne kadar iyi durumda olmasalar da hücum silahları bizden daha fazla maalesef.O yüzden hücumdaki üretkenliğimizi arttırmalıyız Euro 2012 ye gitmek istiyorsak.

Kaleci: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Sinan Bolat
Defans: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ömer Toprak, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Hakan Balta, İsmail Köybaşı
Orta saha: Hamit Altıntop, Gökhan Töre, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Caner Erkin, Arda Turan, Ozan İpek,
Forvet: Burak Yılmaz, Kazım Kazım, Umut Bulut, Halil Altıntop

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder