4 Ekim 2010 Pazartesi

Krampon Haberleri - 1



Dr. House: Fenerbahçe kulübü ilgimi çekiyor



Son günlerde adı sıkça Siyami Ersek Hastanesi ile anılan Princeton Plainsboro'nun etkili silahı Dr. Gregory House, Türk basınında ilk kez krampon.net'e konuştu. Yanında Cameron ya da 13'ü getirmediği için 5 dakika ağır trip attığımız tecrübeli doktor, sorularımıza samimi yanıtlar verdi, Fenerbahçe ile ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj:

Krampon: Hem kılsınız, hem de dahi. Mourinho sizin tahtınızı sallar mı? Fenerbahçe ile görüştüğünüz doğru mu?
House: Yapmayın, Foreman bile Mourinho'dan daha gıcıktır. (Gülüşmeler) Fenerbahçe meselesini ise daha Wilson'a bile söylemedim. Evet, Cameron bana Fenerbahçe'nin dosyasını getirdi. Rapora bakınca önce büyük bir sorun yok diye düşündüm. Kadro iskeleti iyiydi, yeni transferler hiç olmadığı kadar faydalı olmaya adaydı, paralı bir yönetim, sevilen bir hocası vardı. Ama yine de teşhis edilemeyen bir hastalık mevcuttu. Bu benim ilgimi çekti. Bu virüs neyse bulmak isterim.

K: Fenerbahçe'de görev alırsanız ilk hamleniz ne olur?
H: Tüm kadronun MR'a girmesini isteyeceğim. Zaten ikinci adresleri gibi. (Gülüşmeler) Sonra genç Semih ile ciddi bir konuşma yapacağım. Bu kadar hakkı yenen bir insanın hiç isyan etmemesi, başka takıma gitmemesi bir semptom olabilir. Semih'in bağışıklık sistemi fazla çalışıyor sanırım. Yani 'it could be autoimmune'. (İngilizce gülüşmeler)

K: Tek sorun Semih mi?
H: Hayır tabi ki. Koşmayan Alex diye bir adam varmış. Çok sık Brezilya'ya seyahat ediyor. Oralarda bulunan bir virüsü kapmış olabilir. Bir futbolcunun bu kadar az koşması normal değil. Bir de çok kitap okuyor. Kitap okuyan bir futbolcu... Ya bunlar da birer semptomsa?.. Aynı virüs herkeste farklı etki yaratmış olabilir. Aykut Kocaman'ın rap yapar gibi konuşması, Bilica'nın ruhsal iniş çıkışları, Volkan'ın evlenmesi.. Bunları hep incelemek gerekiyor. Tek emin olduğumuz sorunun lupus olmadığı. (Gülüşmeler)

K: Peki Aziz Yıldırım'ı nasıl buldunuz?
H: Tıp gelişmeye devam ediyor. (Gülüşmeler)

K: Peki 3 yıl üst üste şampiyon olacağız sözü vermesine ne diyorsunuz?
H: Everybody Lies (Herkes yalan söyler)

K: Son olarak Fenerbahçe'den özel bir isteğiniz olacak mı?
H: Öğle yemeklerine para vermem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder