7 Ekim 2010 Perşembe

Krampon Haberleri - 3



2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Almanya ve Azerbaycan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol takımımızda "aday kadro krizi" patlak verdi..

Almanya'da kampta olan milli takımımızda, sakat veya oynadığı kulüp takımında yedek olmadığı halde A Milli takım kadrosuna çağrılan Onur Recep Kıvrak ve Nuri Şahin'in diğer oyuncular tarafından dışlandığı, "Hem liginizde oynayıp hemde burada forma beklemek delikanlılığa yakışmaz" diye uyarıldıkları gelen haberler arasında..

Milli takım oyuncuları adına bir açıklama yapan milli lejyoner yedek Tuncay Şanlı; "Bizler maç eksiğimizi kapatmak için, milli duygularla bu formayı giyiyoruz. Sürekli ilk 11 oynayan oyuncuların milli takıma çağrılmasına anlam veremiyorum" şeklinde serzenişte bulunurken, takımdan ayrı kulübede çalışmalarını sürdüren Semih Şentürk ve Nihat Kahveci ise ağız birliği yapmışçasına; "Herkes sırasını beklemeli, biz gol atamasak da önemli olan takımın kazanması" diyerek olaya farklı bir boyut kazandırdı. Eleştirilerin odağındaki isim olan Guus Hiddink'in bu gelişmeler üzerine; kaleci Onur Recep Kıvrak'ın yerine Aykut Erçetin'i, Nuri Şahin'in yerine ise sezonu kapattığı için Türk vatandaşlığına geçen Gençlerbirliği oyuncusu Debatik Curri'yi aday kadroya dahil etmesi bekleniyor..

2 yorum:

  1. Onur kadar tas dussun basiniza kurban olun onuruma!
    Ayiptir ya yuklu oldunuz doguramiyonu onuru!

    YanıtlaSil
  2. arkadaşım belli ki yanlış anlamışsın.bu tür haberler tamamen gerçek dışıdır ve bazı durumlarla dalga geçmek için yazılmış yazılardır.o yüzden merak etme onura kurban oluruz :))

    YanıtlaSil