18 Ekim 2010 Pazartesi

Roy Hodgson Hayallerde


"Eğer Liverpool yönetimi beni gönderirse hem kulüp hem de İngiliz futbolu zarar görür. Sekiz maç sonunda bir teknik adamın gönderilmesine karar vermek hiç de mantıklı değil. Ama bu tarz şeyler futbolda yer alıyor. Kovulmam Liverpool'a da zarar verir çünkü bu kulübün tarihinde böyle bir gelişme hiç yaşanmadı. Şu an bundan bahsetmemiz bile çok sinir bozucu. İnsanların kaybetmeye devam etmemizi istemediğini biliyorum. Eğer bir an önce iyi sonuçlar almazsak taraftarların da bana olan güvenleri sarsılacak."

"Torres'in son günlerde gösterdiği performansı insanlar tarafından eleştiriliyor. Ancak onun da bir insan olduğunu unutuyorlar. Her oyuncu kötü günler geçirir. Bunu takımdan ayrılmak istemesiyle örtüştürmek çok saçma. Sıkı bir şekilde çalışıyor. Geçirdiği sakatlıklardan kurtulması hiç kolay olmadı. En kısa zamanda takıma katkı yapacağına inanıyorum."


Roy Hodgson

Liverpool tarihinin en kötü başlangıcını yaptı.Önceki kötü başlangıç sonucunda Liverpool küme düşmüştü.Bu sezon da sanki o yolda gidiliyormuş hissi veriyor.Birkaç sene şampiyonlar ligi şampiyonu olan bir takımın şuan bu durumunda olması hakikaten üzüntü verici.Roy Hodgson gönderilmemesini düşünse de bence hemen gönderilmeli.Hodgson sene başında Liverpool'a geldiğinde zaten bazı şüpheler vardı.Acaba Hodgson Liverpool için ideal isim mi diye.Gmrüldü ki hiç de doğru isim değilmiş.Liverpool'da patron değiştikten sonra teknik adam da değiştiği takdirde yeni bir sayfa açılarak en azından sezonun bundan sonrası için umutla bakılması sağlanabilir.Yoksa bu gidişle liverpool gibi bir kulübün yok oluşun izleyeceğiz.Hodgson bir de Torres hakkında konuşmuş.Sanki takım birşey oynuyor da Torres'in takıma katkı yapacağını söylemiş.Hayallerde yaşama Hodgson.Sen olduğun sürece birşey olmaz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder