24 Eylül 2011 Cumartesi

Kayserispor:0 - Fenerbahçe:1 (Caner Sorumluluk Alıyor)



Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u Caner'in attığı golle 1-0 yendi ve puanını 10'a çıkardı.Sahanın içine baktığımızda oyunun kötü olduğunu söyleyebiliriz ama şu an için galibiyet önemliydi ve Fenerbahçeli oyuncular bunu başardı.Aykut Kocaman takımın eksiklerine rağmen 4 maçta 10 puan almasından oldukça memnundur.

Bu maç için oyuncuları incelediğimizde orta sahada Gökay beklenen verimlilikte değildi.Belki aldığı şansı iyi değerlendirmek istediğinden ya da hata yapmamaya uğraştığından riskli işlere girmedi.Çok basit oynadı.Takımı zorlayacak pozisyonlar kaçındı.

Defansta Bilica-Yobo ikilisi biraz sıkıntı yaşıyor gibi.Bu maç içinde kritik hamlelerde bulunsalar da bu ikili defansta adam kaçırdılar.Kayserisporlu oyuncular doğru yerde olamadıklarından veya son vuruşlardaki beceriksizliklerinden dolayı pozisyonları değerlendiremediler.Ama genel olarak Yobo-Bilica ikilisi mücadele anlamında ellerinden geleni yapıyorlar.İyi bir ikili değiller ama idare etmesini biliyor.Fenerbahçe'nin puan olarak iyi olamsı da avantajları.

Bu sezonun sürpriz oyuncusu Caner Erkin oldu.Manisaspor maçında asist, Kayserispor maçında bir gol...Takıma katkı vermeye devam ediyor.Fenerbahçe'nin orta sahasında koşan ve mücadele eden oyuncuların en başında geliyor.Özellikle Gökay ve Cristian'ın bulunduğu bir orta sahada sorumluluğu Caner almışa benziyor.Şu ana kadar işini en iyi şekilde yaptı.Bakalım sakat oyuncular döndükten sonra da Aykut Kocaman Caner'i tercih edecek mi?

Kaptan Alex'e geldiğimizde üst üste maç oynamayı kaldıramadığı görülüyor.Kayserispor karşısında etkisizdi.Bir sonraki maça kadar Alex kendisini toparlayacaktır fiziksel açıdan.Zaten toparlamak zorunda.Şu an için Alex yoksa Fenerbahçe zorlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder