22 Eylül 2011 Perşembe

İlk 11in Yarısı Sakat



Yarın oynayacağımız Kayserispor maçı için 20 kişilik kadro belirlenmiş.Aslında fazla zorluk yaşanacağını sanmıyorum.2 oyuncu kesik yiyecektir ve zaten bu 2 oyuncu da belli.Benim değinmek istediğim nokta ise başka.20 kişilik kadroya baktığımda eksik oyuncularımızın çokluğunu fark etmem.Elbette kim sakat biliyorum ama şimdi daha net görmemi sağladı bu 20 kişilik kadro.

Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin, Hasan Erbey, Özer Hurmacı, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Miroslav Stoch, Uğur Boral, Issiar Dia, Gökay Iravul, Alex de Souza, Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.

Kim sakat?Defansın göbeğinde oynayan Serdar Kesimal, sağ bekte inanılmaz işler yapan Gökhan Gönül, takımın orta sahasına enerji getiren Mehmet Topuz, defansif orta saha oyuncumuz selçuk Şahin ve orta sahada olmazsa olmazımız Emre Belözoğlu...Yani takımın defansif açıdan bel kemiği oyuncular.bunun yanında hücumaa da destek veren oyuncular.bu yüzden bu haftalar peş peşe oynanan maçlar Fenerbahçe'yi zorlayacaktır.Çünkü Aykut Kocaman'ın elinden rotasyon yapması alınmış gibi.

Bu beş oyuncu sağlam olsa büyük ihtimalle ilk 11 böyle olurdu.Bu durumda Stoch'u da kullanma şansı doğar.

Volkan


Gökhan Gönül----Serdar Kesimal----Yobo----Ziegler


Mehmet Topuz----Selçuk Şahin----Emre B.----Dia


Alex----Semih

1 yorum:

  1. genelde gozden kacan bir noktada bu sakat oyuncularin tamaminin yerliler olmasi. bu durum hocanin elindeki ilk 11 kombinasyonlarinin sayisini da cok azaltiyor.

    YanıtlaSil