19 Eylül 2011 Pazartesi

Birbirimizi Üzmeyelim # (Inter:0 - Roma:0)



Seria A'da oynanacak olan Inter-Roma maçı için her iki takımın yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide olduğunu söylemiştim.Roma'da Luis Enrique'yi, Inter'de ise Gasperini'yi ancak ve ancak 3 puan kurtarabilirdi.RAhat birkaç hafta geçirmek istiyorlarsa galip gelmek zorunda idiler.

Bu maçın önemini iyi bilen her iki takım maçı orta saha mücadelesi yaparak tamamladılar.Öncelikli hedefleri yenilmemek üzerine kuran Inter ve Roma takımları sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar ve en azından yenilmiyerek biraz olsun nefes aldılar.

Maç içinde bazı pozisyonlara girildiyse de maçın hakkı beraberlikti ve sonuçta maç berabere bitti.Girilen cılız pozisyonlar dışında maç benim açımdan çok sıkıcı geçti.Her iki takım zor günler geçirmiyor olsaydı belki maç daha zevkli bir hale gelebilirdi.Her iki takımın ilk düşüncesi yenilmemekti ve bunda da başarılı oldular.

Bu beraberlik ile günü kurtardılar.Ama her iki takım için gelecek şu an için karanlık.Yeni kurulan takımların uyum süreci biraz uzun olur ama şu anki halleri hiç iç açıcı değil.Taraftarlar yakında patlarlar diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder