4 Kasım 2010 Perşembe

Krampon Haberleri - 5


Hollanda Ligi'nde Feyenoord'un ezeli rakibi PSV Eindhoven'a 10-0'lık net bir skorla mağlup olmasının yankıları sürüyor. Maçın ardından Feyenoord takımının teknik direktörü Mario Been istifa etmiş ancak Hollanda medyası bunu yeterli bulmamış, teknik adamın meslekten men edilmesini ya da Türkiye'de hocalık yapmasını talep etmişti.

Feyenoord Başkanı Jorien Van Den Herik ise maçtan sonra soyunma odasına dalmış ve 22 dakika boyunca futbolculara kesintisiz küfretmiş, bir küfürü iki defa tekrar etmemişti. Başkan Derik 8-0'dan sonra anonslarıyla takıma gaz vermeye çalışan emektar anonsçu Pierre B.'yi de darp etmişti.

Hezimet sonrası Feyenoord taraftarları idman tesislerini basarak takım kaptanı Ron Vlaar'ı cipinin içinde tekme tokat dövmüş, H5 karayolunu trafiğe kapatan öfkeli kalabalık, üzerinde PSV forması olan küçük çocukları linç etmek istemişti.

Maçın üzerinden günler geçmesine rağmen maçın gerginliği sona ermedi. PSV taraftarlarının forumlarda ve haber sitesi yorumlarında Feyenoord'un adını Fey10ord diye yazarak rakibiyle dalga geçmesi, içinde 37 bin 546 adet 'ezik' kelimesi geçen sanal tartışmalara neden oldu.

Öte yandan Hollanda'nın ünlü futbol yorumcuları Feyenoord takımının kalecisinin 10 gol yemesini fazla seks yapmasına bağladı. Bunun üzerine kaleci Rob van Dijk, Hollanda basınına verdiği röportajda "Futbol için kurşun atan da şereflidir, eve hatun atan da. Ama bunlar valla şerefsiz" açıklamasında bulundu. Van Dijk'in röportaj sırasında ağlaması dikkat çekti.

Krampon.net notu: Hollanda'nın PSV ve Ajax'tan sonra üçüncü büyük kulübü olarak kabul edilen Feyenoord bu sezon lige felaket başladı. 18 takımlık Hollanda liginde 15'inciliğe oturdu. Son olarak da PSV'ye 10-0 yenildi. Ancak teknik direktörü hala gönderilmedi. Ya sahi, ne kadar gerizekalı değil mi bu Hollandalılar?!?!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder