16 Kasım 2010 Salı

İbrahim Afellay Ocakta Barcelona'da



Sezon sonu PSV ile olan sözleşmesi bitecek olan İbrahim Afellay ocak ayında Barcelona'ya gelmek üzere.Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden şu şekilde duyuruldu:


"PSV Eindhoven and FC Barcelona have reached agreement on a deal to bring Ibrahim Afellay to Barça, with only the personal terms between the player and the Catalan club to be settled over the next few weeks.

The player will be registered in January once the winter transfer market opens. Until the deal is finally settled, Ibrahim Afellay wishes to concentrate on the upcoming important games for PSV."

Bonservis ücreti olarak konuşulan rakam 3 ile 5 milyon euro arası.Gayet uygun bir rakam Afellay için.Peki Barcelona eğer bu transferi gerçekleştirirse ne gibi faydası olacak?Kanatlardaki alternatifsizliği bir ölçüde giderecek tarzda bir oyuncu.Barcelona'da kanatlarda oynayan Pedro ve Bojan zaman zaman kalitelerinin altında oynuyor.Bu zamanlarda kenardan gelebilecek iyi bir Afellay kanatların işlemesini sağlayacaktır.Barcelona'dan iyi bir hamle geldi ve eksiklik diye düşünülen bir bölgeye iyi transfr yaptı.umarım Afellay Barcelona'da başarılı olur.

2 yorum:

  1. sonvagon.blogspot.com16 Kasım 2010 11:54

    Büyük ihtimalle Krkiç ile yollar ayrılacak, yerine yapılan bir transferdir Afellay...

    YanıtlaSil
  2. Dediğinin olma ihtimali yüksek çünkü Bojan beklenen gelişimi gösteremedi.O yüzden şimdiden o bölgeye birini ısındırmaya çalışıyor olabilirler.Bunun için de Afellay iyi bir transfer.

    YanıtlaSil