19 Kasım 2010 Cuma

Andre Santos'dan Açıklamalar



''Mutlaka kazanmamız gereken maçlardan birine çıkacağız. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız bu maçı, taraftarımızın önünde kazanmamız gerekiyor. Çünkü artık şampiyonluk yolunda daha az hata yapan takım şampiyonluğa ulaşacak. Özellikle bu tip maçlarda hiçbir şekilde teklemememiz gerekiyor. Pazartesi günü oynayacağımız maça da bunu düşünerek çıkıyoruz. Taraftar desteğiyle maçtan galip ayrılacağız."

Andre Santos iyi demiş güzel demiş de bu sene öyle gözüküyor ki büyük maçları kazanan şampiyonluğa yakın olan takım olacak.Çünkü artık eskisi gibi sadece Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yok.Önceden büyüklerden 2'si yarışırdı ve Anadolu takımlarıyla oynanan maçlar şampiyonu belirlerdi.Son senelerde böyle olduğunu görmüştük ve görmeye de devam edeceğiz.Tabiki bu tür maçları kazanmamız lazım ama büyük maçları da kazamnmak lazım.Şu ana kadar Fenerbahçe büyük maçları kazanamadı.Şuanki sıralamasında da bunun etkisi büyük.

''Takım defansı denildiğinde, takım olarak defanstan bahsediyoruz. Takımın her parçası, her oyuncu defansa, savunmaya dahildir. Geçen maçlardan gereken dersleri çıkarmalıyız ve çıkarıyoruz. Önümüze bakıyoruz her zaman için. Pazartesi gününden itibaren de defanstaki hataları azaltıp, takım hüviyetinde başarılı bir çıkış yakalamak istiyoruz.'' 

Andre Santos defans konusunda da bazı açıklamalarda bulunmuş.Dediklerini herhangi bir futbolcudan duyabilirsiniz.Klasik futbolcu repliğidir.Ama saha içinde yapılanlara baktığımızda Fenerbahçe genel olarak sol kanattan atakları yiyor ve büyük ölçüde gol oluyor.Andre Santos'un da sol kanatta olduğunu düşünürsek öncelikle kendisinin defanstaki pozisyonuna dikkatle bakmalıdır.Eğer Andre Santos'un kondisyonu iyi olabilse Fenerbahçe'ye çok büyük katkısı olacaktır.Ama nedense bir türlü ya kendini veremedi ya da kondisyonu yerlerdeydi.Keşke verimli olabilseydi de Brezilya Milli takımındaki gibi oynasaydı.İnşallah bundan sonra iyi olur.İyi bir ANdre Santos her zaman iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder