15 Ağustos 2012 Çarşamba

İki Gence 34 Milyon Avro


Liverpool'da Kenny Dalglish'in yerine gelen Brendan Rodgers takımın transfer politikası hakkında açıklamalar yapmış.Transfere gereğinden fazla harcama yapmayacaklarından bahsetmiş.Buraya kadar herşey normal de Rodgers'ın yaptığı iki transfere yaklaşık 34 milyon avro harcaması bana göre tezat oluşturmuş.Transfer ettiği Joe Allen ve Fabio Borini nasıl oyuncular oldukları hakkında bir fikrim olmadığı için olumlu ya da olumsuz bir fikir öne süremiyorum.Umarım önceki hatalara benzer bir durum ortaya çıkmaz.Oyuncular 21 ve 22 yaşında oldukları için umarım iyi ir yatırım olmuştur.Zaman bize bazı şeyleri daha net gösterecektir diye düşünüyorum.Umarım Rodgers ve oyuncuları bu sezon başarılı sonuçlar almayı başarırlar.

2 yorum:

  1. Seneye başkası gelir bunlarda rezil edilir satıcaz satmıcaz diye :D Carroll ve Henderson'a bu sene yapılana bakarsak :)

    YanıtlaSil
  2. @ Shareef Yatırım amaçlı olduğu sürece alınması doğal ama bir süreklilik olması gerekiyor.Dediğin gibi gelecek sezon da bu oyunculara fatura çıkarsa boşa zaman ve boşa para harcanmış olur.

    YanıtlaSil