5 Temmuz 2012 Perşembe

Lugano'nun Türk Versiyonu


Beşiktaş ile mali konularda anlaşamayıp ayrılan Egemen Korkmaz Fenerbahçe ile anlaşarak 3 yıllık sözleşmeye imza attı.Milli Takım düzeyinde hak ettiği değeri Beşiktaş'a transfer olduktan sonra gören Egemen Korkmaz oyun içerisinde çizdiği görüntü bana Lugano'yu anımsatıyor açıkcası.Hırsıyla, defanstaki sağlamlığı ile ve tekmeye kafa uzatacak kadar "deli" olan bir oyuncu Fenerbahçe'ye fazlasıyla katkı sağlayacaktır.Bizim gönlümüzde Lugano'nun yeri elbette ayrıdır ama Egemen gibi bir oyuncu için de bir yer ayırabileceğimizi belirtmeliyim.Bu transfer her iki taraf için hayırlı olsun.

1 yorum:

  1. Lugano'yla olan benzerlikleri çok şaşırtıcı. İkisi de klüpten ziyade para için oynayan oyuncular. Lugano para için sözleşmesi bitince tüm Avrupa'yı gezdi sonra tekrar Fenerbahçe ile anlaşmıştı.

    Ama ikisinin de ortak özelliği; para için ya da başka birşey için, ne için oynarlarsa oynasınlar tekmeye kafa sokan, saha da forması için savaşan futbolcular. Bence yeni nesil futbolcu ve profesyonellik anlayışı bu olmalı artık zaten.

    YanıtlaSil