5 Mayıs 2011 Perşembe

Krampon Haberleri - 12



Başbakan'ın çılgın projesi "Kanalistanbul", özellikle Galatasaray ve Beşiktaş yöneticilerini oldukça heyecanlandırdı. Projeye göre, Avrupa Yakası'nda bir kanal açılarak, İstanbul'un bir kısmı ada şeklinde kalacak. Bu gelişmeyi büyük sevinçle karşılayan yöneticilerden biri, mikrofonlarımıza şöyle konuştu: "Ada futbolunu, yıllardır tv'lerden izliyoruz. Başbakanımız sağolsun, en sonunda bunu da ülkemize getiriyor. Artık çağ dışı futbol oynamayacağız. Ada futbolu nasıl olur, herkes görecek."

Trabzonspor'dan Sert Tepki!

Başkan Sadri Şener ise bu duruma hayli tepkili. Yaptığı basın toplantısında, "Ne yani? Biz de mi başbakana gidelim? Bunu mu istiyorlar?" diye konuşan Sadri Şener oldukça sinirli gözüktü.

"Servet, Ada Yolunda" Haberleri Doğru Çıktı!

Ada'ya transferi yıllardır bir türlü gerçekleşemeyen Servet Çetin'in de Galatasaray'da kalması halinde, bu rüyası gerçek olacak. Ayrıca bazı spor gazetelerinin, Galatasaray ve Beşiktaş'lı oyuncularla ilgili 10 yıllık arşivlerini tarayarak "Ada Yolunda!" başlıklı tüm haberleri, "Biz Demiştik!" "Sabah'tan al haberi!" "Fotomaç diyorsa doğrudur!" gibi başlıklarla vermelerine, kesin gözüyle bakılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder