18 Nisan 2013 Perşembe

Ortasaha Oyuncularının Mutsuzluğu


Barcelona Xavi, Iniesta gibi yıldızların olduğu bir bölgeye oyunculara yer bulmakta zorlanıyor ve forma şansı bulamayan oyucnular da takımdan ayrılmayı düşünüyorlar.Gelen oyuncular da öyle sıradan oyuncular değil.Yaya Toure forma şansı bulamadığı için ayrıldı ve Manchester City'de yaptıkları ortada.Keita Sevilla formasıyla kazandıkları ortada ama bir türlü istikrarlı oynayamadı ve ayrıldı.Mascherano az kalsın takımdan ayrılıyordu.Guardiola bir çözüm bulmaya çalıştı ve buldu da.Mascherano'yı defans oyuncusuna dönüştürerek topu kullanma özelliğini en geride kullanmak istedi ve sonunda da başarılı oldu. Şu an için de aynı şeyler Song için geçerli gibi gözüküyor.İstediği dakikaları bulamayınca ister istemez bir mutsuzluk oluyor ve yüzün asılıyor.Sezon sonunda Song takımdan ayrılmak istiyorum demeyecektir elbette ama bir sezon daha aynı rakamlar olursa ayrılmayı düşünebilir.

2 yorum:

  1. keita forma şansı bulabilmek için çin'e gitti yani?

    keita gayet iyi bir rotasyon oyuncusuydu ve mutluydu da, miadını doldurduğundan ve biraz daha para kazanmak uğruna çin'e gitti.

    YanıtlaSil
  2. 33 yaşında olduğunu düşünürsek hala oynayacak gücü olduğunu düşünüyorum.Rotasyon oyuncusu olmasından mutlu olsaydı ayrılmazdı.Ama fazla para düşüncene katılıyorum.

    YanıtlaSil