1 Ekim 2011 Cumartesi

Stoch Neden Oynamıyor Hocam?


 Geçen sezon rotasyonda kendisine fazla yer bulamayan Stoch ile ilgili hep şu konuşuluyordu.Fiziksel açıdan yetersiz olmasından doalyı Aykut Kocaman O'nu kuvvetlenmesi yönünde antrenman yaptırıyor.Beklenen düzeye geldiğinde de oynatılacak.Yani Aykut Kocaman Stoch'u gelecek sezona hazırlıyor diye söyleniyordu.

Bu sezona baktığımızda Stoch'un oynaması beklerken bırakın rotasyona girip oynamayı daha 1 dakika bile oynamamış.Durum böyle olunca acaba Stoch da bir sorun mu  var diye düşünmeye başlıyoruz.Belki yerli oyuncuların sakatlanmasından dolayı ideal 11in oluşamaması Stoch'un oynamasına bir engeldir ama 1 dakika bile oynamaması düşündürücü.Oynamak isteyen bir genç oyuncuyu yedek kulübesinde oturtmaya devam ederse Aykut Kocaman Stoch takımdan ayrılmayı düşünebilir.

Aykut Kocaman en azından Stoch'u denemek adına İBB ya da bir sonraki maçta Caner'i sol beke çekip önde Stoch'u oynatabilir.Şu an için Caner iyi oynadığı için Aykut Kocaman O'nu kesmeyi istemiyor ama ilerisi için şimdiden Stoch'a şans vermesi gerekiyor.

Aykut Kocaman en azından neden Stoch'a şans vermediğini açıklasın da biz de ne olduğunu bilelim.Açıklanmadıkça bu konu üzerinde konuşulur da konuşulur.Şu an Aykut Kocaman ile karşılaşsam ilk soracağım soru neden Stoch oynamıyor olurdu.

1 yorum:

  1. bende hep kendime bunu sordum hep bunu yazdım "stoch'un suçu ne" dedim hep (: yazdım çizdim bana faydasızki oynamıyor dediler , canermi faydalı dedim evet dediler..galiba kendileride gerçeği gördüler (:

    YanıtlaSil