29 Ekim 2011 Cumartesi

Komplo Yerine Yapısal Sorunlardan Bahsedelim


''Futboldaki kaosun içinde olmayan Galatasaray'ı da kaosun içine çekmeye çalışanlar var. Biz bunlara izin vermeyeceğiz. Sahadaki hakemlerin, başkanlarından aldığı talimatla böyle çıktığını düşünüyorum. Galatasaray daha puan kaybeder, puanlar kaybeder ama biz futbolu kazanmaya çalışıyoruz.Fedakarlığımız bunun için. Seyircilerimizi kutluyoruz bu tahriklere kapılmadılar.'' 

Ali Dürüst
Yöneticiler hakemler hakkında konuşmaya başladılar.Gaziantepspor maçında Servet ve Sabri'ye kırmızı kart gösteren Abdullah Yılmaz Galatasaray yöneticisi Ali Dürüst tarafından eleştirildi.Ben eleştirmesine bir şey demiyorum.Abdullah Yılmaz Galatasaray - Gaziantepspor maçında gerçekten kötüydü.Kötü olduğu için eleştirilebilir ama eleştirirken ne dediğimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Ali Dürüst 3 Temmuzda başlayan kaos ortamına gönderme yaparak bizi de bu sürecin içine dahil etmeye çalışıyorlar diyor.Son derece yanlış bir düşünce.Çünkü bu sezon tüm maçlarda hakem hataları oldu.Herkesi Ali Dürüst'ün tabiriyle kaosun içine çekmeye çalışmadıkalrına göre o yüzden bu tür söylemlerden kaçınmak gerekiyor.

Ali Dürüst biraz daha ileriye gidiyor ve hakemler başkanların talimat alarak yönetiyorlar diyor.Bunun böyle olmadığını bildiği halde söylediğini düşünüyorum.Çünkü MHK Başkanı Yufus Namoğlu her hafta programlara bağlanarak hakemlerini eleştiriyor ve hatalarını söylüyor.Yusuf Namoğlu'nun samimiyetine güveniyorsak o zaman hakemler talimat almıyorlar diyebiliriz.

Ali Dürüst bu cümleleri kurmak yerine hakemlerimizin yetersizliğinden bahsetseydi ve MHK Başkanı'nın bu durumu çözmesi gerektiğini söyleseydi daha şık olurdu ve daha can acıtıcı olurdu.Sadece Galatasaray için konuşmuyorum tüm takımlar canları yandıkça açıklama yapacaklardır.Açıklama yaparken bizi engelliyorlar sözü yerine bu hakemler yetersiz, iyi eğitilmiyorlar şeklinde açıklamalar yapılırsa daha yapıcı olur.Umarım Ali Dürüst'ün bu sözlerini bir başkasından duymayız ve bir komplo aramak yerine genel olarak hakemlerin yetersizliğinden veya formsuzluğundan bahsedilir.

1 yorum:

  1. bi kaç senelik gerilemeden sonra ''derin gese''yine iş başı yaptı,zaten bu 3 temmuz olmasaydı bu canavarın uyanmaya niyeti yoktu ama uyandı artık,daha çok zor günler bizleri ve futbolu bekliyor..!saygılar(mustafa)

    YanıtlaSil