28 Mart 2013 Perşembe

Galatasaray ŞL Maçı Öncesi Oynadığı 8 Maçta...


Galatasaray bu sezon şampiyonlar ligi öncesi oynadığı 8 lig maçında sonuç almakta zorlanıyor.Avrupa öncesi oynadığı 8 maçta 3 galibiyet alan Galatasaray 3 de yenilgi aldı.Galatasaray bu 8 maçın 3'ünü evinde 5'ini deplasmanda oynadı ve evinde oynadığı 3 maçtan da sahadan galip ayrılamadı.Real Madrid maçı öncesi evinde İBB'yi ağırlayacak olan Galatasaray'ı olası bir puan kaybı bekliyor.Bunu oynanmış maçlara bakarak söyleyebiliriz.Bir de işin ilginç tarafı Galatasaray bir maç kazandıktan sonra iki maç üst üste puan kaybetmiş.Sıralama da galibiyet, mağlubiyet, beraberlik şeklinde.Yani bu maçta Galatasaray'ın berabere kalarak puan kaybetmesi olası diye düşünüyorum.

15 Eylül Antalyaspor 0-4 Galatasaray / 19 Eylül Manchester United 1-0 Galatasaray

28 Eylül Orduspor 2-0 Galatasaray / 2 Ekim Galatasaray 0-2 Braga

19 Ekim Gençlerbirliği 3-3 Galatasaray / 23 Ekim Galatasaray 1-1 Cluj

2 Kasım İBB 1-3 Galatasaray / 7 Kasım Cluj 1-3 Galatasaray

16 Kasım Galatasaray 1-3 Karabükspor / 20 Kasım Galatasaray 1-0 Manchester United

30 Kasım Galatasaray 1-1 Gaziantepspor / 5 Aralık Braga 1-2 Galatasaray

15 Şubat Akhisar 1-2 Galatasaray / 20 Şubat Galatasaray 1-1 Schalke

8 Mart Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği / 12 Mart Schalke 2-3 Galatasaray

1 yorum:

  1. Bence bunun nedeni konsantrasyon gibi görsünsede aslında temel problem galatasarayın oturmamış problemli oyun yapısı idi.

    Aslında schalkedeki rovanş maçı galatasarayın oyun yapısındaki kafa karışıklığını giderdi ve net bir oyun yapısına döndürdü.

    Yalnız Gençlerbirliğinin uyguladığı takktik galatasarayı gene zorlar. yalnız türkiyede bunu uygulayan fazla takım olmadığı için Galatasaray maçları bir şekilde kazanır.

    bu sefer puan kaybı beklemiyorum. nedenlerime gelince ilki yeterince puan kaybı yaşanması ve bir farkındalığın oluşması ,artık oturan özgüvenli oyun yapısı ve real madrid maçından çok umutlu olunmaması.

    YanıtlaSil