27 Ekim 2012 Cumartesi

Mancini:"Micah Richards da Oyuncu mu?"


Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda alınan Ajax yenilgisi sonrasında Manshester Cityli Micah Richards teknik direktör Roberto Mancini'nin oynattığı sistemi eleştirmişti.Haklılık payı ne kadardır bilemem ama şurası kesin ki Manchester City geçen sezon şampiyon olduğu görüntüden uzak gözüküyor.Roberto Mancini oyuncusu Micah Richards eleştirilerine cevap vermiş ve oyuncusunu azarlamış.

"If you are a top player it is not important what system you use.If you don't understand a system like that, you cannot play for a top team.What Micah said is not important. He answered a question. I understand people want to write about it, but to me it doesn't matter. Maybe Micah doesn't know because it his first game for two and a half months."



Roberto Mancini biraz ağır konuşmuş gibi duruyor.Takım için önemli bir oyuncu olduğunu düşündüğüm Micah Richards'a gider yapmasına ben biraz şaşırdım.Roberto Mancini takımını oynattığını sistemi doğru bulabilir ama bu sistemi eleştiren oyuncusuna “sen de oyuncu musun?” gibilerinden cevap vermesi gereksiz olmuş.Eğer sonuçlar istikrarsız olursa takım içinden Micah Richards gibi çatlak sesler çıkma ihtimali var gibi duruyor.Mancini geçen sezonki şampiyonluktan sonra kredisi artmış görünebilir ama futbolda ne zaman ne olacağını belli olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder