26 Ekim 2012 Cuma

Kazanmak Önemliydi # AEL Limasol:0 - Fenerbahçe:1



Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde dün oynadığı maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım attı.İstanbul'da AEL'i yendiği takdirde çok büyük ihtimalle gruptan çıkacaktır.Almanya'dan gelen sonuç grubu hafiften karıştırsa da Fenerbahçe kendi yolunda ilerlediği takdirde bu karışıklıktan etkilenmeden bir üst tura çıkacaktır.Maç sonrasında bizleri sevindiren iki şey oldu.Birincisi maçta gösterilen performansa baktığımızda 3 puan almak son derece önemli ve kötü oyuna rağmen kazanmayı başarmak bir takım için önemli bir şey.Çünkü Fenerbahçe dün sahadan yenilgi ile ayrılabilirdi.Volkan Demirel sağolsun.İkincisi ise ülke puan sıralamasında rakibimiz olan Kıbrıs Rum Kesimi'nin temsilcisini yenmemiz ve saf dışı bırakmamız.Gelecek sezondan itibaren bir sıkıntı yaşamamak için alabileceğimiz maksimum puanları almamız gerekiyor ve bunun için de temsilcilerimizin gruplarından çıkmaları gerekiyor.Galatasaray işini biraz zora soktu ama olmayacak bir iş değil.Fenerbahçe ise önemli bir adım attı.Umarım bir aksilik olmaz ve 2013'ü iki takım ile görmeyi başarırız.

Birkaç kelime de maç öncesinde pompalanan gerginlikten bahsetmek istiyorum.Maç öncesi konuşulanlar ile maç sırasında ve sonrasında olanlara baktığımızda ya bizler çok abarttık ya da sıkı önlemler alınmış.Bana göre genlerimizden gelen bir hal ile gerginliği yok yere abarttık.Çünkü rakip takımını sembol oyuncularından biri Türk ve takım renklerinin sarı lacivert olmasında büyük payı var.Yani her iki takım arasında bir şekilde bir bağ varken bahsedildiği gibi bir olayın olma ihtimali çok azdı ve nitekim korkulan bir şey olmadı.Bu maçın bu havada geçmesini sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.Umarım aynı misafirperverliği bizler de yaparız.

1 yorum:

  1. Akhisar Belediyespor her ne kadar Fenerbahçe karşısında mağlup olmuşsa da; takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Lig'de kalacağız. Fenerbahçeye'de ligde ve avrupada başarılar diliyoruz.
    www.akhisarbelediyespor.com

    YanıtlaSil