27 Ağustos 2013 Salı

Arda Turan Transferi


Transfer döneminde Arda Turan'ın Türkiye'ye transferi konuşuldu ama öyle gözüküyor ki Arda Turan bu sezon için Türkiye'ye dönmeyecek.Fenerbahçe Arda Turan'ı transfer etmek için çaba gösterdiğinde hemen Arda Fenerbahçe'ye gelir mi tartışmaları başladı ve geldiği takdirde neler olabileceği hakkında düşünceler açıklandı.Kısacası kamuoyu Arda üzerinden konuşulacak bir konu buldu.

Bana kalırsa Arda Turan Türkiye'ye gelirse bu Fenerbahçe olmayacaktır diye düşünüyorum.Çünkü Türkiye bir ülkede bir takım ile özdeşleştikten sonra ve sürekli o takımın bir parçası olduğunu söyledikten sonra rakip takımı gitmek kendisi açısından hayırlı bir karar olmayacaktır ve her hafta nasıl oynarsa oynasın sürekli gündem konusu olacaktır ve bu ortamdan kaçtığını düşünürsek tekrardan kendisini bu ortamın içine atması mental açıdan kendisini zorlayacaktır.

Şu an için Arda Turan transfer haberleri durulmuş gibi görünüyor ama gelecek sezon çok sıkı bir çekişme olacaktır diye düşünüyorum.Yabancı sınırlamasını da düşünürsek Arda Turan Türk takımları için bir elmas değerinde gibi görünüyor.

1 yorum:

  1. yurtdisina gden bir oyuncu neden devamli geri getirilmeye calisiliyor anlamiyorum. Futbolumuzun gelismesi icin daha cok uyuncu ihrac etmemiz gerekirken gidenide hemen geri getirmek icin bin takla atiyoruz.

    YanıtlaSil