1 Şubat 2011 Salı

İnsan Öncelikle Yaptığı İşe Saygı Duymalı



Ümit Özat hiç de hoş olmayan bir olaya karıştığından dolayı ben üzgünüm.Her ne kadar yaptığı onaylanmayacak olsa da Ümit Özat'ı bu hale getiren yapıyı iyi analiz etmemiz lazım.Taraftar, yönetim ve Ümit Özat bir türlü aynı frekanstan konuşmayı beceremediler.Bunun sonucunda oluşan gerilim olayları bu duruma getirdi.Ümit Özat'ın yaptığı yanlıştı ama bir yandan da nasıl bir sıkıntının içinde olduğunu görmek gerekiyor.

Bu arada Galatasaray'ın teknik adam arayışı sırasında yeni geldiği takımı bırakmak pahasına Galatasaray ile görüşmeye çalışan bir teknik adamın bir meslektaşının zor durumda olduğu bir ortamda hava atarcasına kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarları selamlamak için bütün tribünleri dolaşması hiç hoş görüntü oluşturmadı.Daha önce bu kulüpte çalışan birinin ve üstüne üstlük gönderilen, kovulan birinin bu hareketleri yaparak meslektaşını zor durumda bırakmaya çalışması yapmış olduğu mesleğe saygısızlıktır.

1 yorum:

  1. Eğer konu mesleğe saygı ise Hikmet Karaman'a o muameleyi yapan yönetimle çalışmaması gerekmezmiydi diye düşünmeden edemiyor insan..

    YanıtlaSil