24 Mart 2011 Perşembe

2011 Formula 1 Sezonu Heyecanı Başlıyor



"2011 bizim için çok önemli. Geçtiğimiz sezonun rövanşını almamız gerekiyor. Takım olarak çok iyi durumdayız. Abu Dhabi'de neleri yanlış yaptığımızı uzun uzun tartıştık ve çok iyi çözümler elde ettik. Kendimi uzun yıllar şampiyon olacak kadar güçlü hissediyorum. Vettel'in bu sene zor bir sezon bekliyor."

Fernando Alonso

"Evet, biz sadece bir içecek markasıyız. Ferrari ve McLaren gibi motorsporlarında yıllardır mücadele etmiyoruz. Yeni kurulmuş bir ekip olmamıza rağmen, büyük başarılara imza attık. 2011 sezonu öncesinde de, köklü ekiplerle başa baş mücadele edebilecek güçteyiz. Hamilton bizi hesaba katmazsa hata yapar."

Mark Webber

Formula 1 sezonu bu hafta sonu başlıyor.İlk yarış Bahreyn'deki yarışın ertelenmesinden dolayı Albert Park'ta yapılacak.Heyecanla beklediğimiz 2011 Formula 1 sezonu öncesi iddialı söylemler, birbirlerine laf atmalar başladı.İlk olarak Hamilton Redbull için sadece içecek markasıdır diye laf attı.Hamilton!a cevap WEbber'den gelmiş.Webber resmen evet içecek markasıyız ama geçen sene yaptıklarımızı da unutma, yanımıza bile yaklaşamadınız der gibi.Haklılık payı var diye düşünüyorum.Ama Hamilton'u da anlamak gerekir.Mclaren aracının ne olacağı belli değil.Takım baskı altında olduğundan böyle bir çıkış yapmış.Doğal yani.Alonso ise yine umutlu açıklamalar yapmış.Hiç heveslenmesin.şampiyon ya Redbull'dan ya da Mclaren'den çıkacaktır.Kusura bakma Alonso.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder